Що для кожної людини їжа? Одні скажуть — все, інші — нічого. А насправді, гарне та якісне харчування це основа у здоров’ї людини. Майже всі хвороби виникають через нерви та неправильне харчування. Їмо у ЦХС НТУУ «КПІ» Дієтологи, гастроентерологи, терапевти та багато інших лікарів наголошують — що харчуватись потрібно за графіком та корисною їжею. Обов’язково у раціоні мають бути присутні гарячі та рідкі страви. Студенти — це одна з тих категорій людей, які дуже рідко виконують поради лікарів. Їсти на ходу, гамбургери, біляші, шаурма — ось з чого частіше всього складається раціон середньостатистичного студента. На території КПІ майже у кожному корпусі є буфети, їдальні. І що приємно радує — багато студентів відвідує їх. Щоб відвідування для Вас, шановні студенти було ще кращим, Центр Студентського харчування НТУУ «КПІ» спільно з Профкомом студентів НТУУ «КПІ» проводить опитування, для того щоб дізнатись Вашу думку про роботу закладів ЦСХ. Бажаємо дізнатись про Ваші побажання та пропозиції за такими позиціями: — про організацію харчування; — асортимент та якість страв та кондитерських виробів; — культура обслуговування; — інтер’єр приміщень; — режим роботи їдалень та буфетів; — інше. Свої побажання та пропозиції залишайте або у працівників буфетів/їдалень, або у коментаріях до цієї статті, або висилайте на пошту sayt_kpi@i.ua
|